ČLANSTVO

O članstvu

Članovi KroHema su liječnici hematolozi, internisti i pedijatri koji se bave hematologijom, te svi djelatnici visoke stručne spreme koji izravno sudjeluju u dijagnostici i liječenju hematoloških bolesti. Članovi su također i liječnici na specijalizaciji iz interne medicine/hematologije, te znanstveni novaci na projektima iz područja hematologije.

Biografije istaknutih članova KroHem-a možete pogledati ovdje: BIOGRAFIJE

Tipovi članstva u KroHemu su:

  • redovni
  • pričuvni
  • izvanredni
  • vanjski
  • počasni.

Postupak provedbe izbora u članove KROHEM-a
(Čl.15. Statuta KroHema)

Izbor u članove KROHEM-a provodi se jednom godišnje početkom godine na sastanku UO (u siječnju svake godine). Izbor se provodi na slijedeći način:

  • Temeljem kriterija tajnica KROHEM-a predlaže Predsjedniku nove članove KROHEMA. Istodobno tajnica KROHEM-a predlaže Predsjedniku KROHEM-a produljenje statusa člana za prije izabrane članove, ako i dalje udovoljavaju kriterijima izbora za člana.
  • Predsjednik KROHEM-a na sastanku UO predlaže listu novih članova, kao i listu članova kojima se produljuje status za slijedeću godinu. Istodobno obrazlaže razloge zbog čega su neki od članova izgubili status člana ili su predloženi za drugačiju statusnu razinu člana.
  • Upravni odbor potvrđuje listu članova za narednu kalendarsku godinu i ima pravo nadopuniti odnosno mijenjati listu.

Za više informacija o članstvu obratite se tajništvu Udruge.

Preuzmite obrazac zamolbe za učlanjenje.

Prava i obveze, te kriteriji za izbor u člana KroHema propisani su Statutom KroHema.

Popis članova
Pristup ZAŠTIĆENIM SADRŽAJIMA: (NAPOMENA: ovaj login je samo za pristup zaštićenim sadržajima na linku dolje, ne i za registre Krohema)Korisničko ime:


Zaporka:

Impressum i Uvjeti korištenja

Impressum

Internetske stranice Hrvatske kooperativne grupe za hematološke bolesti - KroHem
www.krohem.hr

Predsjednik udruge:
prof.dr.sc. Igor Aurer, dr.med.

Tajnica udruge:
Gđa. Dijana Perčin, bacc.oecc.

Kontakt:
Buzinski prilaz 10
HR-10010 Zagreb, Hrvatska
OIB: 64558417758
Tel/Fax: +385 (0)1 4555 155
krohem@gmail.com

webmaster i IT sektor: Robert Kufner, bacc. ing. informatike
kontakt: rkufner.krohem@gmail.com

Uvjeti
korištenja

Svi sadržaji objavljeni na KroHemovom webu vlasništvo su KroHema ili fizičkih ili pravnih osoba koje su KroHemu dale pristanak na objavljivanje tih materijala. Prilikom objave i korištenja materijala s javnog weba KroHema, treće osobe su dužne na mediju na kojemu koriste materijale navesti KroHem (www.krohem.hr) kao izvor.

Svaki oblik reprodukcije ili distribucije slika i tekstova sadržanih na ovim web stranicama u komercijalne svrhe dozvoljeno je samo uz prethodno pismeno odobrenje vlasnika autorskih prava.

KroHem nastoji informacije na ovim stranicama održavati točnim i potpunim, ali ne isključuje mogućnost pogreške. KroHem ne preuzima odgovornost za istinitost i potpunost sadržaja stranica vanjskih linkova.

KroHem ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem linka s ovog weba.

KroHem zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Air Max 90,Air Max 95 Sneakers,Adidas Yeezy 350 Boost V2,Yeezy 750 Boost Schuhe,Adidas Zestra